CiU projecta un pla educatiu global, des de l'escola bressol a estudis universitaris

L'actual edifici de l'Escola de Música el passarà a ocupar temporalment l'Escola d'Adults, que deixarà els actuals mòduls prefabricats.

Marc Solsona i membres de la candidatura de CiU a Mollerussa
photo_camera Marc Solsona i membres de la candidatura de CiU a Mollerussa

El candidat de CiU i actual alcalde de Mollerussa Marc Solsona, ha explicat aquest dilluns, quin serà el model educatiu de la ciutat pels pròxims quatre anys. Una proposta que ha desplegat amb l'anunci de nous equipaments esportius per les escoles Les Arrels i Ignasi Peraire, un projecte, que l'actual equip de govern ha negociat amb el departament d'Ensenyament, per tal que es pugui portar a terme cofinançat al 50% per ambdues administracions.

Amb aquest acord, el departament donarà prioritat a les obres, que consistiran a habilitar dues zones esportives cobertes, que completaran els equipaments dels centres educatius, i que també estaran oberts al públic fora de l'horari escolar. Segons Solsona aquesta millora permetrà equilibrar l'oferta de totes les escoles de la ciutat i ja no hi haurà arguments a l'hora de decidir la matrícula.

En el model educatiu projectat per Marc Solsona i l'equip nacionalista, es treballa per aconseguir que la ciutat pugui disposar d'una seu de l'Escola Oficial d'Idiomes, per tal que els alumnes escolaritzats en la ciutat tinguin accés a aquesta formació sense haver de desplaçar-se. En aquest sentit Solsona ha afegit que la seva voluntat és completar aquest pla amb una proposta de ciutat universitària, un projecte que s'afegiria a les Aules d'Extensió de la UdL, però en l'àmbit d'alguna branca formativa.

Solsona ha fet aquestes declaracions davant de l'Escola Municipal de Música, per reiterar la proposta de traslladar aquest equipament a Cal Duch, i explicar que l'actual edifici el passarà a ocupar, temporalment, l'Escola d'Adults, i així deixaran els mòduls prefabricats en els quals es troba actualment. Aquesta actuació permetrà plantejar projectes urbanístics en el solar que ocupa l'edifici Guiu Clara i el Centre de Recursos.

Comentaris