El Club de la Boira organitza la Festa de Bateig del nou cavall a l'Estany d'Ivars i Vila-sana

El nou cavall de la Camarga es va alliberar el passat 29 de juny procedent del parc del Delta de l'Ebre, un exemplar que s'afegeix als dos que es troben en l'Estant d'Ivars i Vila-sana des de l'any 2009

El cavall Boira Senill el dia de l'arribada a l'Estany d'Ivars i Vila-sana 1
photo_camera El cavall Boira Senill el dia de l'arribada a l'Estany d'Ivars i Vila-sana 1

El Club de la Boira té la voluntat de popularitzar l'arribada del nou de cavall de la Camarga al canyissar de l'Estany d'Ivars i Vila-sana organitzant una festa per batejar l'exemplar. L'acte tindrà lloc el dissabte 27 d'agost a partir de les set de la tarda en la zona del canyissar de depuració al que s'accedeix des del punt d'informació d'Ivars d'Urgell.

El cavall Boira Senill el dia de l'arribada a l'Estany d'Ivars i Vila-sana 2El cavall que va cedir el Parc Natural del Delta de l'Ebre, es va traslladar al Pla d'Urgell gràcies al finançament aconseguit en la caminada popular que va organitzar l'associació La Boira Turística de Ponent el 10 de gener, en la que els participants van aportar un euro en concepte d'inscripcions. Per aquest motiu els organitzadors de la iniciativa han volgut agrair la col·laboració convocant la festa que batejarà l'exemplar amb el nom de Boira Senill.

L'acte s'iniciarà amb la cerimònia del bateig que tindrà lloc en el camí del canyissar i tot seguit continuarà la celebració en la zona del Centre d'Interpretació de Cal Sinén, on s'han programat un seguit d'activitats i espectacles amb la col·laboració de la companyia Teatre de Butxaca i la música de Senyoreta Gené. Una vesprada que també comptarà amb servei de bar per als assistents i espectacle de posta de sol garantida.

Per assistir a l'acte cal confirmar assistència per Whatsapp al número: 650.522.766

El programa de l'acte serà el següent:

· 18:30h Trobada al pàrquing d'Ivars d'Urgell
· 18:45h Caminada fins al punt del bateig (distància 1 km)
· 19:00h Arribada al punt del bateig
· 19:10h Inici de la cerimonia de bateig amb el cavall Boira Senill i un sacerdot molt especial.
· 19:30h Acabament de la cerimònia i retorn cap al pàrquing d'Ivars d'Urgell
· 20:00h Arribada amb cotxes al pàrquing de Cal Sinen on començarà el fi de festa amb música Soul a càrrec de la SenyoretaGené, servei de bar i altres sorpreses.


  

Comentaris