El Club Esportiu Inef Lleida pioner en la pràctica de la Gimnàstica estètica

L'equip lleidatà de Gimnàstica estètica, del que en formen part gimnastes del Pla d'Urgell, Mollerussa i Alcarràs, es va classificar en la primera fase de la Copa d'Espanya d'aquesta modalitat, que es va celebrar a Sagunt
Club Esportiu Inef Lleida, es van estrenar en la competició estatal de Gimnàstica estètica de grup
photo_camera Club Esportiu Inef Lleida, es van estrenar en la competició estatal de Gimnàstica estètica de grup

Els equips Júnior i sènior Mixtes, del Club Esportiu Inef Lleida, es van estrenar en la competició estatal de Gimnàstica estètica de grup, un debut que també representava la primera fase de la Copa d'Espanya de la modalitat esportiva. La competició va tenir lloc el passat cap de setmana a la localitat valenciana de Sagunt.

Club Esportiu Inef Lleida, es van estrenar en la competició estatal de Gimnàstica estètica de grup 1Els equips sota les ordres de la preparadora Sílvia Mestre, superaven la prova preliminar del dissabte que les col·locava en la final del diumenge, per enfrontar-se amb els equips de la resta de comunitats de l'Estat.

Les lleidatanes van aconseguir uns magnífics resultats, quarta posició per l'equip Júnior en el programa llarg, i una merescuda plata per l'equip Sènior Mixt en el programa curt

Amb una trajectòria escassament d'un any, el Club Esportiu Inef Lleida ha aconseguit un magnífic resultat, que encoratja als seus responsables a fer una crida a joves esportistes que es vulguin formar en aquesta disciplina, ja que conjuntament amb el Club Gimnàstica Golmés són pioners en aquest esport. Els clubs els integren joves del Pla d'Urgell, de Mollerussa i d'Alcarràs.

Club Esportiu Inef Lleida, es van estrenar en la competició estatal de Gimnàstica estètica de grup 2Gimnàstica estètica

Modalitat de gimnàstica femenina en què un grup d’entre sis i deu gimnastes executen, amb l’acompanyament musical, una coreografia basada en el moviment natural i estilitzat del cos.

Les rutines representen una història relacionada amb la música en què les gimnastes realitzen moviments que flueixen de manera natural i que inclouen elements com ones, swing (moviment d’oscil·lació), equilibris, salts, girs, elevacions i passos de dansa. Té una base de gimnàstica rítmica, ballet clàssic i dansa contemporània, i a diferència de la gimnàstica rítmica, no utilitza aparells manuals. Les rutines duren entre 2.15 i 2.45 minuts i es realitzen en una superfície de 13 × 13 m.

Comentaris