El Club Patinatge Artístic Torregrossa es proclama campió provincial de Xous petits a Lleida

Les patinadores del CPA Torregrossa guanyadores del provincial - copia
photo_camera Les patinadores del CPA Torregrossa guanyadores del provincial

El grup xou del Club Patinatge Artístic Torregrossa amb la nova coreografia The Way s’ha proclamat campió provincial de la categoria Xous petits, en el campionat celebrat aquest diumenge al poliesportiu Onze de Setembre de Lleida. D’aquesta manera, el CPA Torregrossa es consolida com el grup punter del patinatge lleidatà després de guanyar els tres últims campionats provincials.

La victòria al campionat provincial els dóna el bitllet directe per participar al campionat de Catalunya, que se celebrarà el cap de setmana del 17 i 18 de febrer a Reus

La coreografia The Way (El Camí) és una representació vibrant, energètica i també plena de passió i sentiment sobre la recerca d’una sortida davant les adversitats. La posada en escena del nou ball presentat aquesta temporada ha estat molt aplaudida tant pel públic com pel jurat. Les patinadores components de l’equip han valorat el resultat com “un molt bon inici de temporada que encoratja a afrontar les competicions que venen ara amb confiança i il·lusió”.

La progressió del Club de Torregrossa en la modalitat de xous petits ha estat aclaparadora. En els últims anys, a banda dels campionats provincials i de Catalunya, l’equip de Torregrossa ha estat podi al Trofeu Copa Espanya de Vigo, s’ha situat entre el top 10 estatal, i també ha participat en campionats internacionals com  l’Internacional Skate Trophy de Riccione (Itàlia) on va quedar 2n, l’International de Patinage de Groupe a França 2016  on va quedar 3r, i la  Copa de les Nacions on va fer-se amb la 5a posició.  

La modalitat xou petit és la disciplina del patinatge artístic format per un grup d’entre 6 o 12 persones. Al campionat provincial celebrat aquest diumenge, han acompanyat al CPA Torregrossa al podi, el Club Hoquei Juneda i el Patinatge Artístic Principat d’Andorra.

Comentaris