El Club Tennis Taula Mollerussa es proclama campió de lliga

El repte dels tennistes mollerussencs se centra a superar la promoció a l'ascens a la segona divisió que se celebrarà la darrera setmana de maig.

Ricard Gómez, Guillem Solé i Eric Calderó, i el preparador Àlex Carrera del CTT Mollerussa.
photo_camera Ricard Gómez, Guillem Solé i Eric Calderó, i el preparador Àlex Carrera del CTT Mollerussa.

Els tennistes del Club Tennis Taula Mollerussa Ricard Gómez, Guillem Solé i Eric Calderó, sota les directrius del preparador Àlex Carrera van aconseguir el passat cap de setmana una fita històrica per l'esport mollerussenc, proclamar-se campions de la Lliga de Tercera Divisió Estatal. Un triomf que el permet optar a l'ascens a la Segona Divisió, si superen la prova de la promoció que es disputarà a finals del mes de maig.

Els del Pla d'Urgell van aconseguir un meritori triomf davant de l'Hospitalet amb un resultat de 4-2 a la pista de l'Institut Terres de Ponent, centre logístic del Club Tennis Taula Mollerussa, un resultat al qual han de sumar els setze aconseguit al llarg de la temporada.

La promoció d’ascens es diputarà els dies 30 i 31 de maig. Reunirà als 6 primers classificats dels 3 Grups de les lligues de TDEM. Hi haurà 2 grups de 3 equips. Els primers de cada grup aconseguiran l’ascens directe. Posteriorment, els segons de cada grup s'enfrontaran entre ells pel tercer lloc d’ascens. El perdedor quedarà com a equip reserva per assolir l’ascens en el cas d'algun canvi o renúncia.

Comentaris