El Pavelló Firal de Mollerussa es transformarà en les mítiques sales de la discoteca Big-Ben

Big-Ben Festa 80's (26)
photo_camera Big-Ben Festa 80's amb la mítica llum al fons

La mítica sala Big-Ben de Golmés tornarà a ser l'eix vertebrador de la Festa que organitza la Colla dels nascuts l'any 1968 a Mollerussa. El dissabte 6 d'octubre el Pavelló Firal de la capital del Pla d'Urgell es convertirà en pista de ball per retre homenatge a una de les bandes més emblemàtiques dels anys vuitanta, Mecano, amb el concert del grup de tribut Descanso Dominical.


Els organitzadors esperen al voltant de 3.500 persones que podran recuperar la Sala Central de Big-Ben en el Pavelló Pla d'Urgell i la Sala Planetarium en el Pavelló Verd. El recinte també comptarà amb set barres i un espai destinat a la gastronomia. La festa que començarà a partir de les 11 de la nit, també comptarà amb l'espectacle de Rosendo i Cia, i la Play List particular de Santi Roig, i Joseph i Victor Le Club.

Per tal de fer més realista el tribut, al Pavelló Pla d'Urgell s'instal·larà una làmpada de 26 metres de llargada, tot emulant la que va popularitzar la macrodiscoteca de Golmés, en els seus inicis

Presentació Big-Ben Fest de la Colla del 1968de MollerussaLes entrades es poden adquirir anticipadament per 10 euros en més d'una trentena de punts diferents a Mollerussa i en una quinzena de localitats més arreu de la demarcació o també comprar a taquilla. Tota aquesta informació es pot consultar a través d'una pàgina web que l'entitat ha creat per l'esdeveniment a www.bigfest.cat així com als perfils oberts a Facebook, Twitter i Instagram sota @collamolle1968.

Comentaris