La quinta del 1969, agafa el relleu de la tercera edició de la BigFestMollerussa, el 12 d'octubre

La colla del 1969 assegura una nit de diversió en la tercera BigFestMollerussa

Presentació de la BigFestMollerussa 2019
photo_camera Presentació de la BigFestMollerussa 2019

La quinta del 1969, agafa el relleu de la tercera edició de la BigFestMollerussa, la macro convocatòria musical que se celebrarà el pròxim 12 d'octubre als Pavellons Firals de la capital del Pla d'Urgell. La iniciativa, no té altre objectiu que el de reunir als més de cent deu mollerussencs que van néixer l'any de l'aterratge de l'APOLO 11 a la lluna, i totes les persones que tinguin ganes de gresca, al voltant de les notes de la millor música de tots els temps.
 

Els organitzadors de la BigFestMollerussa lliuren l'entrada 0001 a l'alcalde Marc SolsonaLa BigFestMollerussa arrencarà a les onze de la nit, amb dos espais diferenciats, els estils més disco i dance de les dècades, es podran escoltar en el Pavelló Pla d'Urgell, seleccionada pels Dj's Joseph i DJMA. Els gustos més clàssics del pop i rock, es podran escoltar i ballar en la pista del Pavelló Verd, en aquest cas seleccionada pel DJ Quim Coria.

Els que no es vulguin perdre aquesta nova cita nostàlgica i experiencial, hauran de fer efectiva la quantitat de deu euros, abans del 12 d'octubre, per adquirir l'entrada en una trentena d'establiments de Mollerussa, i en altres dels municipis de la demarcació, el preu en la taquilla serà de dotze euros.

Tota aquesta informació es pot consultar a través dels perfils oberts a Facebook, Twitter i Instagram sota @collamolle1969.

  

Comentaris