La Colla dels 50 i més lliura 1.800 € a dues entitats de Mollerussa

En productes i estris de primera necessitat per a l'Associació per a la Salut Mental i Can Jaques

SALUD MENTAL interior bona
photo_camera Representants de la Colla i l'Associació per a la Salut Mental de Mollerussa

La Colla dels 50 i més ha lliurat 900 euros a l'Associació per a la Salut Mental de Mollerussa i 900 més a la residència Can Jaques, tal com ja va anunciar a l'estrena del seu espectacle The Fiftie’s Club, el passat mes de febrer, quan es va comprometre a què els beneficis econòmics de les representacions els destinaria a la Marató de TV3 i a subvencionar amb productes i estris de primera necessitat a aquestes dues entitats.

El passat mes de març, la Colla va lliurar 2.200 € a l’Associació Amic Mollerussa i Cultura per ingressar-los en el compte de Mollerussa per la Marató. Segons A2mic, la quantitat final recaptada pels actes organitzats per col·laborar amb la Marató de TV3 van ser de 4.893 €.

Els diners provenen de l’espectacle The Fiftie’s Club que la Colla va estrenar al febrer

Aquest dilluns 18 d’abril, un cop liquidat tot l’espectacle musical, i després de dies de converses amb els responsables de les dues entitats vers els materials que més precisaven, s’ha pogut dur a terme aquest lliurament. A la Residència Can Jaques s’ha fet entrega de llençols, tovalloles, plats, tasses, coberts i altres estris d’ús diari i a l’Associació per a la Salut Mental, un ordinador i estris de cuina.

Joaquim Fabrés, com a responsable de la Colla dels 50 i més, ha destacat en el lliurament, el caràcter solidari de la Colla com un dels principals objectius que es van marcar des de l'inici de la seva singladura. També el fet de voler-se implicar en el dia a dia de la ciutat, en col·laborar en projectes d’altres associacions i el de realitzar accions i activitats pròpies com a grup.

Entre les activitats en què ha participat la Colla dels 50 i més des de començament d'anys, destaquen les més de 200 persones al Carnaval, 120 en la 2a Calçotada Popular i la presentació del nou grup bastoner Mollerussa Dansa, format per integrants de la Colla dels 50 i més.

Comentaris