La Colla dels 50 espera superar els 500 participants en la revetlla de Sant Joan a Mollerussa

El DJ Francesc Piedra posarà la nota musical amb una selecció dels anys 80 i 90 a partir de les 12 de la nit

Colla dels 50 del - 66 (1)
photo_camera Imatge de la colla 'Som del 66' de Mollerussa

La Colla dels 50 de Mollerussa organitzarà la revetlla de Sant Joan un any més amb una festa oberta a tota la ciutadania que es farà al Pavelló Firal i que espera superar la xifra dels 500 participants, segons ha explicat aquest dimarts Vicenç Ribalta, president de la junta organitzadora, que ha estat acompanyat de Maribel Benavides, Carme Barberà i Maria Jesús Fusté, membres també de l'entitat. El col·lctiu, que es presenta amb el nom del Som del 66, ha presentat el programa de la festa en una roda de premsa a l'Ajuntament, com a ens col·laborador, i a la qual ha assistit també l’alcalde, Marc Solsona, acompanyat de la regidora de Festes, Griselda Soteras.

La revetlla començarà a dos quarts de 9 del vespre amb l’arribada de la Flama del Canigó que membres de l’entitat recolliran de la plaça de l’Ajuntament. Una hora després començarà el sopar popular i a partir de les 12 de la nit el DJ Francesc Piedra posarà la nota musical a la festa amb una selecció dels anys 80 i 90. Els tiquets per participar al sopar, que tindrà un preu de 14 euros, es poden adquirir a Pastisseria Maria Àngels, Pastisseria Patet, General Radio i Federoptics Roure.

La Flama del Canigó arribarà a la plaça de l'Ajuntament de la mà dels Xafatolls


D’altra banda, Mollerussa tornarà a rebre un any més dijous 23 la Flama del Canigó portada directament des del cim de la muntanya pels atletes de l’Associació Atlètica Xafatolls per tal de celebrar la festivitat de Sant Joan. L’arribada de la flama a la plaça de l’Ajuntament es preveu cap a un quart de 9 del vespre i des d’allí atletes procedents d’una dotzena de localitats del Pla d’Urgell i comarques properes aniran a buscar, com marca la tradició, la flama al pebeter instal·lat al centre de la plaça per encendre les respectives foguers a les seves poblacions.

Comentaris