La Colla dels 50 organitza la revetlla de Sant Joan al Pavelló Firal amb una festa oberta a tota la ciutadania

L'objectiu és superar la xifra dels 450 participants de l'any passat

Presentació de la Revetlla de Sant Joan de la Colla dels 50 de Mollerussa.
photo_camera Presentació de la Revetlla de Sant Joan de la Colla dels 50 de Mollerussa.

La Colla dels 50 organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament, la revetlla de Sant Joan amb una festa oberta a tota la ciutadania que es farà al Pavelló Firal i que espera superar la xifra dels 450 participants que hi va haver l’any passat, segons va explicar dimarts Josep Anton Moncada, president de la junta organitzadora que ha estat acompanyat de tres membres més de l’entitat.

La revetlla començarà a dos quarts de 9 del vespre amb l’arribada de la Flama del Canigó que membres de l’entitat recolliran de la plaça de l’Ajuntament i que encendrà un peveter que donarà la benvinguda al pavelló. 

 A partir de mitjanit es donarà inici a la Festa Retro amb música del 80 

Una hora després començarà el sopar popular i a partir de les 12 de la nit es donarà inici a la Festa Retro amb música del 80 amb Francesc Piedra i un concert de rock amb Imperial Jade. Els tiquets per participar al sopar es poden adquirir a Orgent, Dental Office, Peixateria Montilla i Pastisseria Tricas, que serà l’encarregada de preparar el menú, el qual tindrà un cost de 13 euros.

 D’altra banda, Mollerussa tornarà a rebre un any més dimarts 23 la Flama del Canigó portada directament des del cim de la muntanya pels atletes de l’Associació Atlètica Xafatolls per tal de celebrar la festivitat de Sant Joan.

L’arribada de la flama a la plaça de l’Ajuntament es preveu cap a un quart de 9 del vespre i des d’allí atletes procedents d’una dotzena de localitats del Pla d’Urgell i comarques properes aniran a buscar, com marca la tradició, la flama al pebeter instal·lat al centre de la plaça per encendre les respectives foguers a les seves poblacions.

Des de l’Ajuntament es fa una crida al civisme en la celebració de la Revetlla de Sant Joan per tal de vetllar per la seguretat del veïns amb l’ús responsable dels petards. Així mateix, el consistori recorda que totes els veïns que tinguin la intenció de fer una foguera per tal de celebrar la revetlla han de demanar el corresponent permís a la Policia Local

Comentaris