La Colla dels 50 regala 12 vestits per als patges de la Cavalcada de Reis de Mollerussa

Els representants de la Colla dels 50 de Mollerussa, la quinta del 1968
photo_camera Els representants de la Colla dels 50 de Mollerussa, la quinta del 1968

La quinta del 1968 de Mollerussa han obsequiat al municipi 12 vestits que lluiran els patges de la Cavalcada de Reis de Mollerussa. El regal ha estat rebut per la regidora de Festes, Griselda Soteras, la qual ha agraït al president de la colla, Sisco Casals, i als membres de l’entitat l’esforç, la il·lusió i la bona voluntat que posen en l’organització d’un dels esdeveniments més multitudinaris que es fa a la ciutat com és la Cavalcada de Reis. 

La regidora ha dit que enguany precisament la Cavalcada lluirà encara més, ja que els tres Reis estrenaran carrosses noves després del concurs públic que s’ha fet des del consistori per tal de renovar-les

Cavalcada dels Reis a Mollerussa 2017Així mateix, Griselda Soteras ha comentat que el recorregut es modificarà a causa de la remodelació del centre de la ciutat que impedeix que les carrosses puguin passar per la plaça de Manuel Bertrand. En aquest sentit, ha explicat que els vehicles romandran estacionats al carrer de Ferrer i Busquets mentre els Reis fan els parlaments des de balcó de l’Ajuntament i després, reprendran camí per passar pel carrer de Domènec Cardenal i de Ferran Puig fins a arribar al Pavelló Firal.

També, com en altres anys, un grup d’animació encapçalarà la comitiva que ja té a punt els més de 600 quilos de caramels que repartirà al llarg del recorregut.

Comentaris