La Colla Somnis del Pla de Mollerussa debuta en el Concurs de Colles Sardanistes de Lleida

La Colla Somni del Pla de l'Agrupació Sardanista de Mollerussa
photo_camera La Colla Somni del Pla de l'Agrupació Sardanista de Mollerussa

La Colla Somnis del Pla de Mollerussa va debutar aquest diumenge en la secció competitiva participant en el Campionat de la Territorial de les Comarques Lleidatanes, que va tenir lloc a la plaça de la Llotja de la ciutat de Lleida, en el marc de la seva Festa Major.

La colla, formada per deu dones i set homes, va concursar en la categoria Gran en la qual participen les deu millors colles del territori. També en el concurs de Lleida, que és classificatori per campionat de Catalunya, van ballar colles d'arreu de Catalunya, oferint un fantàstic espectacle de música, color i dansa.

La pròxima cita en la qual participarà la Colla Somnis del Pla serà en el concurs d'Ivars d'Urgell el pròxim diumenge 3 de juny

Somnis del Pla és fruit de l'aposta de l'Agrupació Sardanista de Mollerussa per potenciar les colles sardanistes a la nostra ciutat i recuperar els balls tradicionals. L'Agrupació convida a tothom, independentment de l'edat i el nivell sardanista, a participar en els cursos de formació i a formar part d'una colla perquè la nostra ciutat recuperi la seva presència i prestigi en el món sardanista del qual va gaudir durant molts anys.

Comentaris