Comença l’ampliació de l’escola Francesc Arenes de Golmés

Imatge de les activitats en l'escola Francesc Arenes de Golmés 1
photo_camera Imatge de les activitats en l'escola Francesc Arenes de Golmés 1

L'Ajuntament de Golmés arrenca el projecte de remodelació de l'escola Francesc Arenes, amb l'enderroc dels dos edificis adjacents del carrer Raval, una actuació que s'ha adjudicat per 21.692 euros, i que s'iniciarà a finals de juny un cop finalitzat el curs escolar.

De l'enderroc en resultarà un solar d'aproximadament 500 metres quadrats que permetran ampliar el pati de l'escola, així com fer millores en els tancaments i serveis de l'aula de P-3.

El consistori ha adjudicat paral·lelament, el projecte d'urbanització del passeig d'accés a l'escola que també forma part de l'espai resultant de l'enderroc i del solar que l'Ajuntament va adquirir l'any 2010. Aquest vial anirà perpendicular al carrer Raval, amb una amplada de sis metres i una longitud de 50 metres, amb el que es millorarà la seguretat en els accessos a l'escola El projecte, redactat per l'arquitecte municipal s'ha adjudicat per un preu de 82.391 euros.

Per altra banda el consistori també ha aprovat les obres de restauració i pintura del paviment del pavelló Salvador Ezquerra, una actuació que consistirà en la reparació i pintura de la pista, que es troba molt deteriorada, segons ha explicat l'alcalde Jordi Calvís.

Comentaris