Comencen les obres del carrer Acadèmia de Mollerussa incloses dins el Pla de Barris de reforma del centre urbà

Obres del carrer Acadèmia de Mollerussa interio
photo_camera Obres del carrer Acadèmia de Mollerussa

L’Ajuntament de Mollerussa va començar la passada setmana les obres de millora del carrer de l’Acadèmia, incloses dins el Pla de Barris de reforma del centre urbà. Els treballs, tenen un pressupost de l’obra de 130.797 euros i el termini d’execució és de tres mesos i mig.

Les obres, que també inclouen la reforma del clavegueram, contemplen reurbanitzar el carrer amb un paviment de plataforma única per tal de donar prioritat al vianant tot i mantenint la circulació de vehicles a una velocitat màxima de 20 km/h

Obres del col·lector de la plaça Manuel Bertrand de MollerussaPel que fa a l’enllumenat, també és previst que aprofitant les obres i com una millora tècnica en el projecte, es canviïn també les làmpades de vapor de sodi per 7 punts de llum amb braços murals de LEDS amb l’objectiu de potenciar l’estalvi energètic.

D’altra banda, les obres de millora de les dues places centrals del nucli urbà, la de l’Ajuntament i la de Manuel Bertrand, segueixen a bon ritme. En el cas d’aquesta darrera, aquest final de setmana s’està treballant ja en les obres del col·lector, que han de resoldre els problemes d’acumulació d’aigua en episodis de grans aiguats.

Comentaris