Comencen les obres del nou pavelló esportiu de Mollerussa, que estarà llest a l'abril

El nou equipament tindrà un doble ús com a gimnàs de l'escola Ignasi Peraire i d'utilització pública, adreçat als clubs de la ciutat

Mollerussa comencen obres gimnàs Ignasi Peraire interior
photo_camera El projecte proposa una construcció aïllada amb forma rectangular, on s’ubicarà una pista de 32x20 metres

L’Ajuntament de Mollerussa ha començat les obres de construcció del nou equipament esportiu, que tindrà les dimensions de pista de pavelló, i que servirà com a gimnàs de l’escola Mestre Ignasi Peraire a més de donar servei a la ciutadania fora de l’horari escolar per cobrir la demanda d’hores de pista per part de diferents clubs de la ciutat.

Els treballs van ser adjudicats a finals d’any a l’empresa Serboniu SL per un import de 189.134 euros. L’objectiu és que les obres puguin estar enllestides durant el mes d’abril per tal que ja pugui ser utilitzat pels alumnes del centre abans que finalitzi aquest curs, segons ha indicat aquest matí l’alcalde Marc Solsona.

El projecte proposa una construcció aïllada amb forma rectangular, on s’ubicarà una pista de 32x20 metres, reservant un espai entre aquest edifici i el camp de futbol 7 Cruyff Court per tal de poder-hi ubicar en un futur una zona de vestidors, magatzems i serveis públics que pugui ser utilitzat pels usuaris dels dos espais esportius. És per això que a la façana nord-est es deixaran previstes dues obertures per aquesta finalitat, que es realitzarà en una segona fase del projecte més endavant.

Segons la memòria del projecte, el gimnàs, al qual s’accedirà per la façana nord més propera a l’edifici existent de l’escola, tindrà la part inferior conformada per plaques de formigó prefabricat mentre que la part superior, en la qual s’ubicaran obertures per donar llum natural a l’interior, serà de panells de sandvitx de dos colors diferents i disposats en diferents direccions per donar una imatge menys rígida al conjunt. Pel que fa a la coberta, serà amb una estructura lleugera a base de jàsseres peraltades prefabricades de formigó.      

Comentaris