Comencen les obres de remodelació de la plaça Major del Palau d'Anglesola

Una de les millores més destacades serà la supressió de les voreres per facilitar l'accessibilitat i la mobilitat i donar continuïtat urbanística a la zona.

Obres de remodelació urbanística de la plaça Major del Palau d'Anglesola.
photo_camera Obres de remodelació urbanística de la plaça Major del Palau d'Anglesola.

L'Ajuntament del Palau d'Anglesola ha iniciat les obres de remodelació de la plaça Major, una actuació que permetrà millorar la xarxa de sanejament de la zona, des de la canonada central fins a les escomeses dels domicilis. Un projecte que suposa una inversió de 128.850 euros, que es finançaran amb una subvenció de 75.150 euros, i la resta amb contribucions especials dels veïns i fons municipals.

L'alcaldessa del Palau d'Anglesola Montserrat Meseguer, explica que cal ressaltar també la supressió de voreres a fi de facilitar l’accessibilitat i la mobilitat. D’aquesta manera, el conjunt serà arquitectònicament una continuació del carrer Sant Josep que va ser reformat fa poc més d’un any. Les obres duraran aproximadament uns dos mesos i es realitzaran de forma que es puguin deixar passos alternatius per a la circulació de vehicles i l’accés dels veïns.

Les obres inclouen la pavimentació i anivellament, la col·locació d'embornals per la recollida d'aigües de pluja que poden acumular-se a la plaça, provinents dels carrers adjacents. Es completa l'actuació amb una rampa i un nou accés a l’església, s'eliminaran els antics escocells dels arbres i es dura a terme un nou enjardinament. El nou espai resultant permetrà optimitzar l'espai i les places d'aparcament.

Comentaris