El Concert de l’Estelada retorna l’esperit reivindicatiu a Vilanova de Bellpuig

Brams, Oques Grasses, La Terrasseta de Preixens i Doctor Prats, cartell de luxe el 22 d’abril

Imatge del concert de l'Estelada de Vilanova de Bellpuig 2016
photo_camera Imatge del concert de l'Estelada de Vilanova de Bellpuig 2016

Després de 14 edicions d'èxit, el Concert de l'Estelada de Vilanova de Bellpuig no falla aquest mes d'abril. La cita, enguany, és el dia 22 i per aquest 2017 s'ha programat un concert que espera revalidar la bona acollida dels anys anteriors i que ha consolidat la trobada, plena de la música més reivindicativa del nostre país, en aquest petit poble del Pla d'Urgell. El pavelló de VIlanova s'ha pogut veure ple de gom a gom amb grups tan eclèctics com Obrint Pas, Lax'n'Busto, Betagarri, o Strombers, i s'espera que es torni a omplir amb La Terrasseta de Preixens, Oques Grasses, Doctor Prats i Brams.

Imatge del concert de l'Estelada de Vilanova de Bellpuig 2016 1Fa dies que les entrades ja estan a la venda i l'expectativa entre els incondicionals d'aquest concert és gran. Per això, com ja fa anys, s'han organitzat diversos sortejos a través de les xarxes socials. A Instagrafam, més de 250 persones van participar-hi, a Facebook, prop de 100. I és que els perfils d'El Concert de l'Estelada han aconseguit, al llarg dels anys i com a mostra de la consolidació del projecte, sobrepassar els 5.000 seguidors a Facebook i arribar als gairebé 500 a Instagram.

Els grups d'aquest any

La Terrasseta de Preixens, que ja ha trepitjat l'escenari de Vilanova de Bellpuig en una altra ocasió, va ser l'any passat on presentaven el seu tercer treball Candidatura amb el seu èxit Final feliç, Així doncs, aquest any tornen al concert aquest grup de les nostres contrades, que va néixer a Preixens, amb gent de Tàrrega i Igualada i arriben a Vilanova amb més força que mai!

Oques Grasses, ja va venir a Vilanova el 2015. Aquest any repeteixen. Fa dos anys compartien cartell amb Xeic!, Lax'n'Busto i Brams. Precisament Brams és el grup que repeteix, i arribaran al Pla d'Urgell, més madurs, però mantenint la rauxa que els caracteritza per presentar les noves cançons: un dels plats forts de la nit. Segurament és el grup que més cops ha trepitjat el pavelló de VIlanova, i aquest dissabte ho faran amb un nou disc sota el braç, tot un luxe.

El que va néixer com un grup virtual el 2014, Doctor Prats, van fer ja una gira el 2016 que els va portar a l'Acampada Jove o les Festes de la Mercè de Barcelona, i de retruc, a col·laborar amb el disc de la Marató de TV3. La visibilitat que tot això els ha donat ha permès que formin part d'aquest cartell de luxe amb el disc AHAM SIGAH.

Entrades anticipades a,

Golmés: Cafè Bunker
Tàrrega: Bar Novum, Bar Kirikú
Les Borges Blanques: Slàvia
Bellpuig: Cafè l'Avenç
Lleida: Músical Lleida
Igualada: El Foment (Casal Popular d'Igualada)
Vilanova de Bellpuig: El Pati, l'Esclat i l'Estoneta
Internet: www.productesdelaterra.cat

  •  

Comentaris