Xavi Sarrià encapçala el 15è Concert de l’Estelada presentant el seu treball “Amb l’esperança entre les dents”

Xavi Sarrià, un els artistes més esperats del Concert de l'Estelada
photo_camera Xavi Sarrià, un dels artistes més esperats del Concert de l'Estelada

Vilanova de Bellpuig va acollir ahir dissabte la 15a edició del Concert de l’Estelada, el festival reivindicatiu per excel·lència de les terres de Ponent. La cita va oferir al públic més de 7 hores de música en català que van començar a la tarda amb l’espectacle Reggae per Xics a càrrec del grup The Penguins. La proposta, adreçada al públic familiar, va recuperar algunes cançons infantils i les va passar pel filtre de la música reggae oferint així un repertori per a totes les edats.Hora de Joglar va obrir la nit al Concert de l'Estelada

Els Hora de Joglar van ser els encarregats d’obrir els concerts de nit en un pavelló que s’anava omplint a poc a poc. El Concert de l’Estelada va ser el lloc que la banda garrotxina va escollir per presentar la seva nova gira Abrakabranka, en la qual van interpretar alguns dels temes del seu darrer disc Present.

Seguidament va arribar un dels moments més esperats de la nit, l’actuació del valencià Xavi Sarrià que va presentar a Vilanova el seu primer treball en solitari Amb l’esperança entre les dents. L’ex-cantant de Obrint Pas va fer embogir al públic amb temes com Ingovernables o Ànimes navegables, tot i que també va tenir alguns moments per recuperar antigues cançons de la seva anterior banda com Viure o Seguirem.

La reivindicació es va fer present al llarg de la nit i amb crits de llibertat pels presos polítics van sortir la següent banda a l’escenari, Atupa. La banda fusiona estils com el rap i l’electrònica i així ho van demostrar. El públic, entre el que lluïen moltes samarretes de la banda, no va parar de cantar en tot moment les cançons d’un dels grups punters de l’escena valenciana que van estrenar en directe el seu nou tema Tu mateix.

Per tancar la nit, el Concert de l’Estelada va comptar amb Brams, tot un clàssic del festival, ja que han estat el grup que més vegades hi ha actuat durant aquestes quinze edicions. Els berguedans van elaborar un repertori ple de cançons que ja han esdevingut himnes per al públic vilanoví.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement