Concurs per dissenyar el logotip dels cinquanta anys del Concurs de Vestits de Paper

L’Ajuntament de Mollerussa pren aquesta iniciativa coincidint amb l'aniversari de l'emblemàtic certamen, únic arreu de l’Estat espanyol.

La sortida dels vestits guanyadors de ls 49a. edició dels Vestits de paper de Mollerussa.
photo_camera Una de les desfilades del Concurs de Vestits de Paper

L’Ajuntament de Mollerussa ha convocat un concurs amb l'objectiu de trobar el logotip que representi el Concurs Nacional de Vestits de Paper, enguany que celebra les seves bodes d’or amb cinquanta anys de trajectòria, sent l’únic certamen d’aquestes característiques arreu de l’Estat espanyol.

El premi està dotat amb 300 euros i el guanyador tindrà l’opció de dissenyar el cartell de l’esdeveniment, un treball que estarà dotat amb 200 euros més.

Els dissenys es poden presentar fins el pròxim 31 de juliol 

Les bases, que es poden consultar a www.mollerussa.cat, contemplen que cada concursant podrà presentar un disseny com a màxim, tant de forma individual com col·lectiva. Els treballs, que han d’anar acompanyats d’una explicació dels dissenys, es poden presentar ja i fins al pròxim 31 de juliol a la regidoria de Cultura o a l’adreça electrònica [email protected] en suport digital, en versió vectoritzada i també en format jpg. El jurat estarà format per professionals del disseny, membres de la regidoria de Cultura i del Comitè organitzador del Concurs Nacional de Vestits de Paper. El seu veredicte es publicarà al web municipal el 10 de setembre.

Comentaris