El Concurs de projectes per a la Calçotada Popular de Mollerussa ja té projectes finalistes

Activitats al Salt del Duran
photo_camera La tanca perimetral que es va instal·lar en el Salt del Duran

El jurat del Concurs de projectes per a la Calçotada Popular de Mollerussa, l'Espenta, es va reunir aquest dijous per deliberar sobre els cinc projectes que s'han presentat a la convocatòria, dels que s'han seleccionat tres finalistes, que se sotmetran a votació el dia de la Calçotada Popular que se celebrarà el 31 de març.

L'Espenta pretén afavorir i estimular la creació de nous projectes entre les entitats mollerussenques, dinamitzar i fomentar el teixit associatiu de la ciutat i crear un recurs d'autofinançament a través de la recaptació de la Calçotada Popular de Mollerussa.

El jural de l'Espenta deliberen sobre els projectes presentats
 

Projectes finalistes

Viure sobre rodes de la Fundació Chersire Llar Terres de Ponent per donar visibilitat a les persones amb diversitat funcional a través d'una exposició fotogràfica del dia a dia dels residents, a més a més, ens guiaran per l'exposició a través de càpsules vivencials, per finalitzar amb taules rodones i debats sobre la diversitat funcional.

Donem la cara, que tothom ens vegi de l'Àrea Bàsica de Salut Pla d'Urgell vol donar visibilitat als problemes de salut, problemes sanitaris i promocionar hàbits saludables a través de la commemoració dels diferents dies mundials i internacionals que tinguin un major significat o impacte amb la ciutadania de Mollerussa.

Lo Parrot: el Bandoler del Casal Popular l'Arreu busca la col·laboració ciutadana per finançar les despeses del seu primer projecte editorial, el conte infantil Lo Parrot: El Bandoler, escrit per Txell Giné Capdevila i il·lustrat per Carme Maria Martin, sobre la figura llegendària i enigmàtica del Jaume Banqué, lo Parrot de Mollerussa.

Participants en la Calçotada Popular 2017

Cal recordar que la construcció dels gegantons El Pepito i La Carme, el projecte Mollerussa Capital de la Sardana 2016, la festa del Dia de les Banquetes i la instal·lació d'una tanca de fusta perimetral al Salt del Duran han estat les propostes beneficiàries del concurs en les darreres edicions

La Calçotada Popular de Mollerussa i l'Espenta. Concurs de Projectes són una iniciativa impulsada pel Casal Popular l'Arreu, el Jovent de Mollerussa, l'Orfeó Renaixença, La Colla dels 50 i +, l'Agrupació Sardanista de Mollerussa, l'Agrupament Escolta i Guia Cal Met i l'Associació de Dones Albada amb la col·laboració de Mollerussa, l'Institut d'Estudis Ilerdencs i la Generalitat de Catalunya.

Comentaris