El Concurs de Vestits de Paper incorpora un nou premi al millor complement

Emperadrius i reines han inspirat alguns dels vestits que desfilaran en la 51a gala que es farà el 17 de desembre

Mollerussa nou premi Vestits de Paper interior
photo_camera Vestit guanyador de la categoria d’Època en la passada edició

El 51è Concurs Nacional de Vestits de Paper de Mollerussa, que tindrà lloc el pròxim 17 de desembre al Teatre L’Amistat, comptarà enguany amb un nou premi amb el qual es farà un reconeixement especial al millor complement. Es tracta d’un guardó consistent en una ballarina de Lladró patrocinat per la firma Guasch de Lleida. Es dóna la circumstància que el seu propietari va ser el model encarregat de desfilar el vestit guanyador de la categoria d’Època en la passada edició.

El concurs repartirà 13.000 euros en premis als tres vestits guanyadors de les tres categories

Aquest nou guardó se suma al Didal d’Or i Diamants, que reconeix la trajectòria en el concurs i l’Agulla d’Or, que patrocina la botiga Lluna de Drap a la peça millor cosida amb agulla. A banda d’aquests reconeixements, el concurs repartirà 13.000 euros en premis als 3 vestits guanyadors de les tres categories de què consta el concurs així com als guanyadors del Concurs de Vestits per a Nines Barbie.

Un dels vestits està fet amb fulls de publicitat de la Fira de Sant Josep

El vestit cerimonial usat en assumptes d’Estat per l’emperadriu Anna, autòcrata de tota Rússia i duquessa de Curlandia, o un altre inspirat en el vestit de casament de la jove reina Victòria del segle XIX, són algunes de les peces que entraran a concurs enguany. També desfilarà un vestit inspirat en l’esposa de Napoleó Bonaparte que en aquest cas té com a peculiaritat estar fet amb fulls de publicitat de la Fira de Sant Josep i un altre que té com a referent el primer quadre oficial del rei Felip VI o Letizia com a prínceps d’Astúries.

Comentaris