GEMMA PONS VA DUR A TERME LA SELECCIó MUSICAL DE LA GALA.

La modista Natalia Ermakova puja el llistó qualitatiu del Concurs de Vestits de Paper de Mollerussa

La modista de Mollerussa Teresa Codony, rep l'Agulla d'Or, que atorga l'establiment Lluna de Drap, al treball anomenat Camp de Roselles. 

Natalia Ermakova i el seu vestit d'Època, guanyador en la modalitat d'Època.
photo_camera Natalia Ermakova i el seu vestit d'Època, guanyador en la modalitat d'Època.

El Concurs Nacional de Vestits de Paper de Mollerussa encara el mig segle de trajectòria, amb el llistó qualitatiu molt alt, com a conseqüència dels treballs que van participar en l'edició d'enguany. La modista dels Arcs Natalia Ermakova ha traslladat al paper autèntiques creacions que van deixar bocabadats als membres del jurat i a les prop de 900 persones que van assistir a les dues gales del certamen mollerussenc.

Ermakova va anar introduir amb modèstia les seves creacions en edicions anteriors, començant una trajectòria d'èxits en les diferents modalitats, i aquest any va aconseguir una gesta sense precedents, un palmarès de dos primers llocs en les modalitats d'Època i Fantasia.

La gala mollerussenca, conduïda per la periodista Elisabet Carnicé, i la selecció musical de Gemma Pons, va repartir 13.000 euros en metàl·lic, així com diversos premis atorgats pel Corte Inglés, Gremi de Fabricants de Paper de Catalunya.

El Corte Inglés va premiar amb una tablet als vestits Delicadesa de la modista Eva Soto, que també va reble la Cinta Mètrica d’Or i Plata atorgada pel dissenyador barceloní Konrad Muhr. També va rebre premi del patrocinador el vestit de la modista d'Alguaire Carme Solà L'edad de l'elegància, i la creació Esclat de colors del Grup Nou d'Amposta.

El Gremi de Fabricants de Paper de Catalunya, premiava als participants en el Concurs d'aparadors amb la temàtica dels vestits de paper que van guanyar els establiments, perfumeria PerfumHada i la gelateria Swett Spoon.

Pel que fa al Concurs de Vestits per nines Barbie, el millor treball l'ha realitzat la modista mollerussenca Anastasia Petrova amb el vestit que portava per nom Elegància. El segon premi ha recaigut en Eva Soto de Cambradons, amb el treball Alba, i el tercer per la mollerussenca Àngela M. Quijano, amb el treball Vintage.

Pel que fa als reconeixements honorífics, el didal d'Or i Diamants de la firma Àlex Joiers, es va atorgar a la modista Adelina Pujol, per la seva dedicació de més de 14 anys, al certamen. L'Agulla d'Or es va atorgar a la modista de Mollerussa Teresa Codony, una veterana participant en el certament, que la firma Lluna de Drap reconeixia com a millor treball d'agulla el seu vestit Camp de Roselles.

La vetllada es va completar amb l'espectacle de màgia a càrrec de Los Taps i el seu show que fusiona l’humor i la màgia amb els efectes visuals i que enguany ha guanyat el tercer Premi Europeu de Màgia Còmica.

Comentaris