La conferència anual de l'alcalde de Mollerussa sobre l'estat de la ciutat es farà al setembre

Els ciutadans poden adreçar-se al primer edil des d'avui a l'adreça [email protected] o bé el mateix dia de la xerrada, el 9 de setembre 

Marc Solsona presenta la xerrada Mollerussa avui 2015
photo_camera Enguany la cita serà al Teatre L'Amistat i no al Centre Cultural com els anteriors anys

La conferència anual de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ja té data. Es farà el divendres dia 9 de setembre i tindrà com a escenari el Teatre L'Amistat, en lloc del Centre Cultural com s'havia fet en les anteriors convocatòries.

Sota el títol Mollerussa avui, Solsona cita de nou a la ciutadania amb l'objectiu de donar a conèixer l’estat actual de la ciutat, presentar els projectes més immediats i atendre les qüestions plantejades pels assistents a la mateixa sala o bé que li hagin fet arribar a través de l'adreça electrònica [email protected], la qual està operativa des d'aquest mateix dimarts, segons ha explicat el mateix alcalde en roda de premsa. 

El format de la xerrada serà el mateix que en les passades edicions, amb una conferència d'uns ¾ h i una segona part on hi haurà torn obert de preguntes de la ciutadania. Els assistents també podran fer anar el canal de participació in situ, és a dir, formulant les seves preguntes a través de les paperetes que hi haurà a cada seient.

Comentaris