Confinadales dona la benvinguda a l'any anou al Palau d'Anglesola

Confinadales va reunir artistes locals que van enregistrar nadales originals, versions de rock, melodies instrumentals, passant per rumba catalana, cançó d'autor i melodies de diferents cultures
Confinadales festival musical del Palau d'Anglesola @ajpalau
photo_camera Confinadales festival musical del Palau d'Anglesola @ajpalau

Una vintena d’actuacions, entre solistes i grups del Palau d’Anglesola han participat en el primer Confinadales que es va poder veure pel canal de YouTube del municipi del Pla d'Urgell.

Confinadales festival musical del Palau d'AnglesolaEl concert s'inspira en els dos concerts realitzats en ple confinament, el 2 i el 9 de maig, que van tenir un èxit aclaparador tant de persones participants com de públic en directe.

Presentat per la regidora Maite Teixidó, els artistes locals van enregistrar nadales originals, versions de rock, melodies instrumentals, passant per rumba catalana, cançó d'autor i melodies de diferents cultures. Durant la retransmissió els espectadors podien participar mitjançant el xat.

Confinadales festival musical del Palau d'Anglesola @ajpalauQuan encara no fa un dia que es va retransmetre, el Confinadales del Palau d’Anglesola ja ronda el miler de visualitzacions. El consistori del Palau d'Anglesola espera poder convocar aviat damunt un escenari i en directe a tots els artistes, per retornar-los aquesta generositat que han mostrat en temps difícils, fent possibles tres vetllades entranyables i entretingudes, que han fet gaudir i emocionar el públic des de casa. De moment, tal com subratlla el cartell del Confinadales, amb la música, la cultura al Palau d'Anglesola no s'atura i la cultura és segura

Comentaris