El Consell Comarcal del Pla d'Urgell porta a fiscalia l'exresponsable dels Serveis Socials

La tècnica dels serveis socials ha demanat la baixa voluntària a la plaça que tenia en el Consell Comarcal i a l'acta de regidora de l'Ajuntament de Torregrossa

El Consell Comarcal del Pla d'Urgell ha portat a fiscalia a l'exresponsable dels Serveis Socials de l'ens, per presumptes irregularitats en la tramitació dels ajuts d'urgència dels usuaris d'aquest servei.

El consell havia iniciat una investigació per tal d'aclarir algunes partides de l'àrea de serveis socials que no tenien els pertinents justificants, i per aquest motiu va obrir un expedient a la tècnica per no complimentar adequadament la documentació i va damanar a l'amplada que aportés els justificants.

Els responsables de l'ens comarcal van decidir de portar el cas a fiscalia per tal que sigui la justícia la que dictamini si realment existeix delicte en l'actuació de l'empleada, que actualment se li havia concedit una excedència.

Tot i així la tècnica ha presentat la seva renúncia voluntària al lloc de treball, així com a l'acte de regidora de l'Ajuntament de Torregrossa, i també ha lliurat una quantitat com a dipòsit en el cas que és demostrés que existeix delicte en la seva actuació.

L'equip de govern del Consell Comarcal ha confirmat la denúncia a fiscalia responent a les preguntes dels consellers d'ERC, en el decurs del Ple, que ha tingut lloc aquest dilluns.

Comentaris