El Consell Comarcal reforma la segona planta de Can Niubò per ubicar el CEDIAP

El Consell Comarcal no ha trobat a Mollerussa, instal·lacions que disposessin dels espais necessaris per ubicar el Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç

Antic edifici de l'escola El Timó de Sidamon
photo_camera Antic edifici de l'escola El Timó de Sidamon

A partir del pròxim dilluns els usuaris del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CEDIAP), del Pla d'Urgell, s'hauran de traslladar a l'antiga escola El Timó de Sidamon, donat que l'ens comarcal trasllada provisionalment aquest servei, com a conseqüència de les obres que es duen a terme en la seu de Can Niubò.

Trasllat CDIAPL'ens comarcal trasllada per primer cop un servei fora de la capital, en aquesta ocasió com a conseqüència que no s'ha trobat a Mollerussa  un local que disposi de l'espai necessari per acollir el CEDIAP, segons ha explicat el president del Consell Josep M. Huguet. L'antiga escola es troba en desús des del passat mes de setembre, després d'inaugurar les noves instal·lacions, i per aquest motiu el consistori va decidir cedir l'equipament, segons ha explicat Huguet.

En aquesta ubicació es podran adaptar els cinc espais diferenciats necessaris perquè els tècnics puguin dur a terme la seva tasca, i el Consell Comarcal es farà càrrec del cost de les despeses que ocasioni el servei, durant un període de dos mesos, que està previst que durin les obres de la seu de CEDIAP. El projecte de la segona planta de Can Niubò suposa una inversió de més de 80.000 euros que finançarà en la totalitat la Diputació de Lleida a través del programa Pla de salut.

Cal recordar que l'Ajuntament de Sidamon ha encarregat una Memòria Valorada dels nous usos de l'antiga escola, als Serveis Tècnics del Consell Comarcal, un cop es disposi del document, el consistori el presentarà a la ciutadania per tal que pugui fer les seves aportacions mitjançant una consulta popular.

Comentaris