La consolidació d'un projecte personal i familiar, tres dècades de la marca Breiko

Sant Josep 2016
photo_camera La terrassa de la pizzeria Breiko punt de trobada

Publireportatge

Commemorar tres dècades d'una activitat en l'entorn actual, de per si, ja ha de ser una gran satisfacció, i si les persones que han aconseguit aquest objectiu ho han fet amb una estratègia personal i característica encara més.

Almudena Revuelta impulsora de pizzeria BreikoEn els entorns de l'economia, els grans gurus no es cansen de fomentar estratègies i tècniques, que segons ells són la resposta a l'eficàcia per afrontar nous reptes d'emprenedoria i activitats econòmiques.

TEAM BREIKO SANT JOSEP 2018Però, si retrocedim trenta anys en aquest escenari, podrem comprovar, que no totes les estratègies estan escrites, de vegades l'èxit d'un projecte també depèn molt de les persones que l'impulsen. Aquest és l'exemple que avui ens ocupa, el projecte d'una parella que va decidir fer un gir a la seva vida per afrontar un repte sense capbussar-se en els resultats. El Jordi Vidal i l'Almudena Revuelta van arrencar el projecte de la pizzeria Breiko amb l'il·lusió de dos joves que volien dependre d'ells mateixos per desplegar la seva iniciativa professional.

Des d'aquell mes de maig del 1988, el Jordi i l'Almudena han estat capaços de mantenir viva la flama del seu projecte, de consolidar-lo i fins i tot d'expandir-lo, ara ja amb el suport d'una nova generació, el Jordi i l'Anna, que també han aportat el seu petit gra de sorra en la nova trajectòria

Els Vidal Revueta, arrencaven el projecte partint de la recerca d'un bon producte, eren temps que a Mollerussa el concepte de pizzeria era del tot innovador, per la qual cosa, sortien amb una petita avantatja, que no va significar un excés de confiança, més aviat al contrari, va ser un nou repte per millorar i consolidar la marca Breiko.Arribar al 2018, no ha estat fàcil, però si avui en podem parlar, no és tan sols pel fet de, que ha pogut sortir dels fogons i el forn de la pizzeria Breiko, al llarg d'aquests anys, ha estat també gràcies al tarannà del Jordi i l'Almudena, i de l'equip humà que els ha acompanyat en aquesta trajectòria. pizzeria_breiko- tàrregaLa parella, i en especial el Jordi, sense afany de molèsties de gènere, ha intentat transmetre la seva percepció personal de tracte i servei als clients. Una postura de confiança i honestedat, molts cops difícil de compaginar, però que ha sigut un dels principals bàsics de l'establiment. Ens atreviríem a dir que el resultat d'aquesta estratègia, la constaten, la gran quantitat de clients que dia rere dia fan la seva parada obligada en aquest establiment.

I expansió, perquè des de fa un parell d'anys, la marca Breiko es va traslladar a Tàrrega, una projecció del projecte, que ja sota la batuta del Jordi junior, ha implantat a l'Urgell aquesta manera de treballar

TEAM BREIKO SANT JOSEP 2018 5Donem per fet, que la proposta gastronòmica de la pizzeria Breiko, per si sola, ja suposa una diferència, que al llarg d'aquests trenta anys ha sabut mantenir un important nivell qualitatiu, però en aquesta commemoració, els Vidal Revuelta no poden més que mostrar el seu agraïment a totes aquelles persones, que amb la seva confiança han fet possible consolidar l'establiment. I com no a tots els col·laboradors, i treballadors que han format part de les seves files i han respost als principis de treball i servei que han sigut el referent a la marca Breiko.

Només per poder explicar aquesta trajectòria, i per poder mantenir la confiança de tantes i tantes persones i amics, ja és una satisfacció que amb aquestes línies volen expressar, i reiterar l'agraïment

Comentaris