Continua la renovació del clavegueram de la plaça de l’Estació de Mollerussa

L’actuació inclou renovar i ampliar la canonada per millorar l’eficiència, està pressupostada en 89.910 euros i és finançada al 70% pel PUOSC

plaça de l'estació - Ajuntament de Mollerussa
photo_camera Les obres a la plaça de l'Estació - Foto: Ajuntament de Mollerussa

L’Ajuntament de Mollerussa continua aquesta setmana, a través de l’empresa adjudicatària Romà Infraestructures i Serveis SAU, les obres d’arranjament del sanejament de la plaça de l’Estació i del carrer Comerç, un cop finalitzades les del carrer Urgell, que van començar a finals de juny. Per això, aquest dimarts i dimecres hi haurà regulació del trànsit i de l’aparcament a la plaça de l’Estació i durant tota la setmana vinent continuarà tallat el carrer Comerç mentre es duen a terme els treballs en aquesta via.

L’obra té un termini d’execució de dos mesos i està pressupostada en 89.910 euros, dels quals el 70% estan finançats per la línia de subvencions del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya per al període 2020-2024. Les obres consisteixen en la substitució de la canonada existent per una de nova de doble capa i de 500 mm. de diàmetre, així com la construcció de nous pous de registre, la connexió de les escomeses domiciliàries i la col·locació de nous embornals, tot amb l’objectiu de millorar l’eficiència i el funcionament de la xarxa. 
 

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement