Convocat el III Concurs d’Aparadors per promocionar el certamen dels Vestits de Paper

La iniciativa promou que els participants engalanin l'aparador dels seus establiments des del 15 de novembre al 12 de desembre

apardor interior
photo_camera La perfumeria PerfumHada va guanyar la convocatòria l'any passat

L’Ajuntament de Mollerussa ha convocat el tercer Concurs d’Aparadors que té com a temàtica la promoció del Concurs Nacional de Vestits de Paper. La iniciativa promou que els participants engalanin els aparadors dels seus establiments des del 15 de novembre al 12 de desembre amb motius que ajudin a la difusió del certamen. S'atorgaran dos premis de 500 euros i 200 euros.

El jurat, que valorarà l’originalitat, l’impacte comercial i la qualitat artística, estarà format per tres persones vinculades a l’organització del concurs i al món del paper i el disseny. La visita per tal de puntuar els participants s’efectuarà els dies 26 i 27 de novembre d’11 del matí a 1 del migdia, segons especifiquen les bases que es poden consultar a través de la pàgina web municipal.

Recordar que en la segona edició del concurs va guanyar el primer premi la perfumeria PerfumHada mentre que la gelateria Swett Spoon es va endur endut el segon premi.

Comentaris