El Rèquiem de Rafel Moreno es va estrenar el passat diumenge a Golmés

Amb el suport del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, els municipis de la comarca i l'Institut d'Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida, l'obra s'interpretarà també a Vilanova de Bellpuig, Linyola i Ivars d'Urgell

El Cor Stabat Mater i LleidaArt Ensemble en l'estrena a Golmés
photo_camera El Cor Stabat Mater i LleidaArt Ensemble en l'estrena a Golmés

L'obra del mollerussenc Rafel Moreno, Rèquiem en Do m, es va estrenar amb un gran èxit de públic, el passat diumenge a l'església de Sant Salvador de Golmés. Una presentació que va donar inici a un periple que passarà aquest diumenge 24 d'abril per l'església del Col·legi el Carme de Mollerussa.

L'obra la interpreta el Cor Stabat Mater, del que en forma part el compositor, acompanyat del grup de joves intèrprets lleidatans LleidaArt Ensemble, sota la direcció d'Eduard Comalada, i amb el suport del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, l'Institut d'Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida, i els ajuntaments de la comarca, continuarà el seu recorregut per Vilanova de Bellpuig, Linyola i Ivars d'Urgell, encara amb dates per concretar.

El concert s'inicia amb una introducció de tres obres de Mozart, Fauré i Kodaly, i continua amb el Rèquiem en Do m, de Rafel Moreno. La composició que s'interpreta en llatí, consta de nou moviments, al més pur estil de les misses de difunts, composicions que poques formacions s'atreveixen a incloure en els seus repertoris, per la seva complexitat.

Podeu ampliar informació en aquest enllaç

Comentaris