El Correpoma de Barbens supera expectatives amb més de 400 atletes

En la prova tradicional que se celebra en el marc de la Festa de la Poma de Barbens, l'atleta del 100x100 Fondistes Tàrrega Josep Ramon Sanahuja va ser el guanyador en la categoria veterans, amb l'atleta de Corbins Laura Rosell.

la Milla i Correpoma de Barbens va rondar el mig miler de participants
photo_camera La Milla i Correpoma de Barbens va rondar el mig miler de participants

La Milla de Barbens i vuitena edició del Correpoma de Barbens va superar les expectatives amb una inscripció que va rondar el mig miler d'atletes, en les diferents categories. Es tracta de la primera competició del calendari esportiu escolar que organitza el Consell Esportius del Pla d'Urgell.

Pel que fa als resultats en la categoria de veterans, la primera posició va ser per a Josep Ramon Sanahuja, del 100 x 100 Fondistes Tàrrega, que va fer un temps de 5,03, seguit de Bartolomé Serrano de Terrassa que va arribar quatre segons més tard, el tercer classificat va ser Carlos Ropero que tardava escasses dècimes més que el segon classificat.

*Video realitzat pel Club Atlètic Esbufecs**

La corredora de Corbins Laura Rosell, es proclamava guanyadora en la categoria femenina, amb un temps de 6,06, seguida d'Angèlica Damoc de Lleida i Maria Molero de Vilafranca de Penedès.

En la categoria Sénior la victòria la va obtenir Pol Fernández, del Joventut Atlètica d’Arbeca, que va estar acompanyat al podi per Josep Cuenca, del Club Tri-4,40, la tercera posició va ser per a Raúl Butaci, de l’Esports Querol. En la cursa femenina, la victòria va ser per a Izaro Tellería, del Lleida UA, que va parar el crono en 6,06, amb la segona posició per a Sandra Sarri, de la Tribu de Barbens. La corredora local va fer un temps de 6,24. El tercer calaix del podi va ser per a Marta Canes, de l’Escatxics, amb 6,28, molt a prop de la segona posició.

Comentaris