Creu Roja Pla d'Urgell organitza la tercera edició del Partit Solidari

L’entrada és lliure i l’únic requisit que és demana es que totes les persones assistents portin una joguina nova per col·laborar en la campanya de recollida de joguines de Creu Roja.

Els equips de Vila-sana i Ivars d'Urgell que participaran en el torneig.
photo_camera Els equips de Vila-sana i Ivars d'Urgell que participaran en el torneig.

Mollerussa acollirà el proper diumenge dia 21 de desembre a la tarda per 3r any consecutiu el Partit Benèfic de futbol sala organitzat per Creu Roja Joventut Pla d’Urgell dins la campanya de recollida de joguines.

Aquesta és una de les moltes activitats que des de l’oficina comarcal del Pla d’Urgell es duran a terme durant aquestes dates per recollir el màxim de joguines possibles, unes joguines que seran reparties en dies posteriors als esdeveniments als nens i nenes més necessitats de fins a 12 anys de la comarca.

Aquest any el partit a més de Creu Roja El Pla d’Urgell també rep el suport de l’Ajuntament de Mollerussa i del Col·legi La Salle.

En aquesta cita solidaria hi participaran els clubs de futbol sala d’Ivars d’Urgell i de Vila-Sana a més a més del de Creu Roja.

L’esdeveniment és durà a terme el dia 21 de desembre a partir de les 17:00h al pavelló del Col·legi La Salle de Mollerussa, l’entrada és lliure i l’únic requisit que és demana es que totes les persones assistents portin una joguina nova per col·laborar en la campanya de recollida de joguines d’aquests 2014.

Comentaris