El CTT Mollerussa, líder al Piramidal d’edats 

Els jugadors Marc Miró i Xavier Martínez obtenen les primeres posicions del rànquing 

El CTT Mollerussa, líder al Piramidal d'edats interior
photo_camera Alguns dels jugadors del CTT Mollerussa que han participat en la competició

Dos palistes del CTT Mollerussa han ocupat les dues primeres posicions del rànquing d’edats un cop acabades les sis concentracions en format Piramidal. Marc Miró, que ha liderat el rànquing durant tota la temporada, ha quedat primer i el seu company de club, Xavier Martínez, ho ha fet en segon lloc. Precisament els dos jugadors de Mollerussa, i en aquest ordre, van ocupar els dos primers llocs en l’última concentració que es va celebrar aquest dissabte passat al Centre de Tecnificació ubicat a Les Borges Blanques.

L'última cita del calendari de la Federació de Lleida es farà a Mollerussa els dies 17 i 18 de juny

Fins a 56 jugadors d’arreu de la província, 13 del CTT Mollerussa, han participat durant tota la temporada en les diferents fases de la competició. La convocatòria separa en diferents grups a tots els participants i, a mesura que guanyen o perden les seves partides individuals, pugen o baixen de grup. D’aquesta forma cada jugador juga amb un altre del mateix nivell que ell.  

L’última cita del calendari de la Federació de Lleida és el Provincial, que se celebrarà a Mollerussa els dies 17 i 18 de juny. Aquesta competició serà el colofó de la temporada, en la qual s’espera la participació de tots els palistes de la província que competiran en les proves d’equips, individual i dobles.  

Comentaris