El CTT Mollerussa participa en els Campionats d'Espanya disputats a Blanes

Els palistes mollerussencs Marc Miró, Ivan Fernández, Cristian Fernández, Joan Llano i Marc Molina, van competir en les seves respectives categories

Campionats d'Espanya [Jugadors del CTT Mollerussa] interior
photo_camera Jugadors del CTT Mollerussa als Campionats d'Espanya

El Club Tennis Taula Mollerussa va participar la setmana passada als Campionats d'Espanya disputats a Blanes en les diferents categories i modalitats. Els palistes mollerussencs que van prendre part van ser Marc Miró, Ivan Fernández, Cristian Fernández, Joan Llano i Marc Molina, els quals van competir en les seves respectives categories.

Pel que fa a la modalitat individual, el resultat més destacat del CTT Mollerussa va ser l'aconseguit pel jugador infantil Ivan Fernández, que va entrar al quadre final, si bé va acabar perdent davant el vigent campió, el català Sergi Grau, per un resultat ajustat de 4-2.

En format equips, l'únic conjunt participant va ser el CTT Mollerussa Servisimó VW en la categoria sub-23, el qual no va poder imposar-se als encontres de grup davant el A. D. Vincios BMC, el CTM Progreso i el C.D. T.M. Rivas Promesas.

Segons va informar l'entitat, de cara a la pròxima temporada, el club mantindrà l’equip de Segona Nacional i el de Tercera Nacional, a més de tenir representació a totes les categories provincials.

Comentaris