La Cúpula Gustum visitarà els centres escolars del Pla d’Urgell

A través de continguts audiovisuals 360º, el projecte acosta als alumnes la producció agroalimentària del nostre territori rural

gustum
photo_camera El projecte de la Cúpula de Gustum té un total de 14 càpsules

El projecte educatiu la Cúpula Gustum visitarà el Pla d’Urgell el proper dimarts 19 de desembre.

A partir de les 9 h i durant tota la jornada lectiva, els alumnes de l’Escola Marinada de Vilanova de Bellpuig, l’Escola Arrels de Mollerussa i el Col·legi ZER Vent Serè de Vila-Sana visitaran la instal·lació a l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell i rebran la formació a càrrec de monitors especialitzats.

La Cúpula Gustum disposa d'una proposta pedagògica que vol donar a conèixer com, qui i on es produeixen els aliments que tenim diàriament a taula. El projecte rep el nom de la Cúpula per la seva impactant instal·lació central, un espai inflable i semiesfèric de 4,5 metres d’alçada, 6 metres de diàmetre i capacitat per a 30 persones. L’interior de la Cúpula és una experiència totalment immersiva, els alumnes es submergeixen en el món dels aliments a través de continguts audiovisuals que rodegen creant una sensació de 360º.

La Cúpula és un programa vinculat a Gustum, projecte coordinat per l’Associació Leader de Ponent que té com a objectiu impulsar el desenvolupament econòmic del territori promocionant el producte local artesà i de qualitat en sinergia amb altres sectors econòmics com la restauració, el turisme i el petit comerç.