Una dècada de Jornades Gastronòmiques a Sidamon

Cada any, l'Associació Dones de Sidamon recull en un quadern totes les receptes presentades i posteriorment el reparteix gratuïtament

Tast de les receptes presentades en la Jornada Gastrinómica de Sidamon
photo_camera Tast de les receptes presentades en la Jornada Gastrinómica de Sidamon

L'Associació de Dones de Sidamon ha superat la primera dècada de Jornades Gastronòmiques, una iniciativa que té la voluntat de fomentar la cuina tradicional i la cultura popular. Aquest diumenge les dones del municipi del Pla d'Urgell amb la col·laboració de l'Ajuntament van celebrar la desena edició de la convocatòria gastronòmica, amb la llet com a ingredient imprescindible de les receptes.

Jornades Gastronomiques Sidamon (3)S'hi podia presentar qualsevol recepta, l'única condició era que entre els seus ingredients hi figures la llet (primers plats, croquetes, cremes, pastissos...). Les participants van desfermar la creativitat amb un seguit de receptes que van sorprendre el públic participant. Cadascuna de les participants va explicar els seus secrets per elaborar els plats, i tot seguit es van poder tastar.

Cada any, l'Associació Dones de Sidamon recull en un quadern totes les receptes presentades i posteriorment el reparteix gratuïtament entre totes les persones que hi han col·laborat.

Comentaris