Desfilades i espai gastronòmic, dos dels atractius de la nova fira Mollerussa E-Vents que se celebrarà al novembre

La capital del Pla d'Urgell presenta la seva nova aposta firal que es farà del 25 al 27 de novembre i que surt del format tradicional, amb horari de tarda-nit i la demostració de productes

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
photo_camera El director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, durant la presentació del nou certamen

Mollerussa E-Vents, la darrera aposta de Fira de Mollerussa, ja està en marxa. L’ens firal ha presentat aquest dimarts les principals línies que defineixen l’innovador certamen que obrirà portes el cap de setmana del 25 al 27 de novembre amb un horari de tarda-nit, adreçat al sector d’esdeveniments i amb l’objectiu de fer un pas més enllà en el concepte de fira tradicional, barrejant la part expositiva amb una de demostrativa, amb activitats que permetin al visitant interactuar i aportin dinamisme al certamen.

En paraules del director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, Mollerussa E-Vents està pensada perquè “en el mateix espai es pugui exposar productes o serveis i alhora provar-los mitjançant demostracions, tastos, desfilades, etc.”

Un dels aspectes diferenciadors serà l’horari de visita del Recinte, el qual obrirà a les 5 de la tarda i fins a les 2 de la matinada, en el cas de divendres i dissabte, mentre que diumenge es tancarà a les 10 de la nit. 

La distribució del saló oferirà quatre espais: l'expositiu, el d'activitats, el gastronòmic i una zona Kids

Amb entrada gratuïta, el Recinte firal inclourà el Pavelló Verd on es localitzarà el guarda-roba i un Photocall, si bé el certamen pròpiament dit es trobarà al Pavelló Pla d’Urgell, el qual estarà distribuït en quatre espais: l’expositiu, el d’activitats, el gastronòmic i l’espai Kids, i disposarà d'un diferent i singular muntatge a base de caixes de cartró. 

L’espai expositiu ocuparà la part central del Pavelló i acollirà expositors de diferents sectors: moda –home-dona, infantil, núvies i complements –;  estètica, perruqueria, serveis i imatge personal; restauració, càtering, rebosteria..., i serveis i altres amb productes complementaris –agències de viatges, mobiliari per a la llar, organitzadors d’esdeveniments i lloguers d’instal·lacions, entre altres –.

Pel que fa al segon espai firal, el d’activitats, estarà adreçat a la mostra en passarel·la dels productes dels expositors i on les desfilades de moda i actuacions seran els principals protagonistes.

El certamen dedicarà també un espai a l'apartat gastronòmic, on es podran fer petits tastos o degustacions del tipus de restauració que ofereixen segons els esdeveniments. Segons ha explicat el director, s’han definit dos tipus de degustacions, una més senzilla a un preu popular, i l’altra més elaborada. També es duran a terme tastos de diferents tipus de begudes.

Es podran fer petits tastos de menjar i beure o degustacions més elaborades

Per últim, l’espai Kids acollirà demostracions de firmes participants dedicades a celebracions infantils, des d’actuacions a instal·lacions per a menuts o degustacions per a festes infantils.

Segons la temàtica, les activitats, ha dit Segarra, es distribuiran segons unes franges horàries. Així, de les 5 a les 8 de la tarda les propostes estaran adreçades a la canalla amb desfilades de roba infantil, tastos de menjar per a festes per als més petits i, fins i tot, alguna sessió musical; mentre que de les 8 del vespre fins a les 11 de la nit es desenvoluparan degustacions dels diferents expositors de restauració, i de les 11 de la nit a les 2 de la matinada, prendran protagonisme les desfilades, actuacions o els tastos de beure, entre altres.

Comentaris