Detenen un jove acusat de robar dues motocicletes a Mollerussa i Miralcamp

Els Mossos d'Esquadra van comprovar que un ciclomotor duia una placa de matrícula que no li corresponia, però amb el número de bastidor es va comprovar que havia estat sostret de l'interior d'una casa de Miralcamp
Els vehicles recuperats pels Mossos d'Esquadra a Miralcamp @MossosMollerussa
photo_camera Els vehicles recuperats pels Mossos d'Esquadra a Miralcamp @MossosMollerussa

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Mollerussa van detenir el dia 18 de juny un home de 21 anys, veí de Miralcamp, com a presumpte autor de dos robatoris de motocicletes a la capital el Pla d'Urgell i a Miralcamp. El jove té nombrosos antecedents i va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia a Lleida.

L'autor els robatoris està acusat dos delictes de robatori i furt d'ús de vehicle a motor, un delicte de robatori amb força, ja que va entrar per la força a la casa d'on va sostreure el ciclomotor, i un delicte de falsificació de document públic, ja que va canviar la matrícula a aquest vehicle. 

Els Mossos van localitzar els vehicles després d'haver estat informats que havien vist el jove circulant amb una motocicleta robada pel municipi de Miralcamp. En arribar al carrer Anselm Claver els agents van veure, en un tancat d'accés a una casa, tres motos, una de les quals podia ser la que estaven buscant i van contactar amb les persones que hi vivien a la casa, que van accedir a treure els vehicles al carrer per poder comprovar la seva propietat.

Després de fer les comprovacions es va concloure que una de les motos constava com a robada el 26 de maig a Mollerussa i l'altra el 17 de juny a la mateixa població, totes dues sostretes quan estaven estacionades al carrer. Pel que fa al ciclomotor, van comprovar que duia una placa de matrícula que no li corresponia però amb el número de bastidor es va comprovar que havia estat sostret de l'interior d'una casa de Miralcamp, tot i que el propietari encara no ho havia detectat. Els Mossos van comissar els 3 vehicles.

Comentaris