La devoció per la Mare de Déu de la 'Cabeza' deixa petita la Casa Vella de Vila-sana

La vint-i-tresena edició de la Diada de la marededéu va imposar les insígnies a una norantena de nous confrares 

Ofrena floral a la Mare de Déu de la cabeza
photo_camera Ofrena floral a la Mare de Déu de la Cabeza Vila-sana

El pati de la Casa Vella de Vila-sana es va quedar petit per acollir prop d'un miler de persones que van assistir aquest diumenge a la Festa de la Mare de Déu de la Cabeza. En aquesta emblemàtica casa pairal del municipi és on es troba l'ermita de la Marededéu i per aquest motiu se celebra la cerimònia religiosa en una carpa instal·lada davant mateix de la capella. 

Mare de Deu CabezaLa celebració, que va presidir el Bisbe de Solsona Xavier Novell, va començar amb l'ofrena de flors que van fer un gran nombre d'assistents arribats de Catalunya, i d'altres comunitats. L'acte va continuar amb la missa que va acompanyar el cor i músics Romero i Jara de la Casa d'Andalusia de Lleida

Un cop finalitzat l'acte religiós s'ha pogut veure les danses de l'Esbart Dansaire de Sabadell.

La vint-i-tresena edició, al marge de ser una de les més multitudinàries també ha sigut una de les que ha comptat amb convidats destacats com el crític de cine Àlex Gorina o la coneguda presentadora Mari Pau Huguet, que va conduir l'acte. 

Segons va explicar l'alcalde de Vila-sana Joan Ramon Sangrà, al llarg de vint-i-tres anys, el municipi ha tingut la voluntat de ser catalitzador de la cultura i tradicions catalanes i andaluses, al mateix temps que custodi de la devoció que un gran nombre de persones de tot el territori espanyol professen per la Mare de Déu de la Cabeza.

Comentaris