La Diputació de Lleida treu a licitació la tercera fase de les obres de la variant d'Ivars d'Urgell

Variant Ivars Aèries (1)
photo_camera Imatge aèria de la variant d'Ivars

La Diputació de Lleida ha tret a licitació la tercera fase de les obres de la variant d'Ivars d'Urgell, amb la qual cosa s'inicia el tràmit d'adjudicació. En aquesta tercera fase, es connectarà la carretera de Vallverd amb la carretera LV-3344 pel nord. El tram té una longitud de 874 metres i comptarà amb una plataforma de 7 metres d'amplada, formada per dos carrils de 3 metres cadascun i dos vorals de 0,50 metres. La connexió amb la carretera LV-3344 es resoldrà amb la construcció d'una rotonda de 42 metres de diàmetre exterior i 24 metres de diàmetre interior. La calçada anular serà de 8 metres. A més, s'ha previst l'adequació de la xarxa de reg al nou traçat. El termini d'execució de l'obra serà de 12 mesos, amb un pressupost de 965.993,75 euros.

L'actuació, amb un pressupost de prop d'1 MEUR i un termini d'execució de 12 mesos, servirà per connectar la carretera de Vallverd amb la carretera LV-3344 pel nord

Aquesta tercera fase servirà per completar les dues anteriors, que es van executar conjuntament, amb un pressupost d'1,8 milions d'euros. Les obres d'aquestes dues fases es van dur a terme entre el 2014 i el 2015 i van consistir en la construcció d'un tram de poc menys d'un quilòmetre de la carretera LV-3344. Concretament, aquest tram possibilita una alternativa de recorregut fora del tram urbà als vehicles usuaris de la carretera LV-3344 procedents de Bellpuig i en direcció a Castellnou de Seana i a Vila-sana, i viceversa.

Comentaris