El director general del Circuit de Barcelona-Catalunya dona la sortida de la Fira d'Expoclàssic de Mollerussa

El director general del Circuit de Barcelona-Catalunya, Joan Fontserèn inaugura la Fira Expoclàssic
photo_camera El director general del Circuit de Barcelona-Catalunya, Joan Fontserèn inaugura la Fira Expoclàssic

La fira Expoclàssic de Mollerussa, dedicada als vehicles històrics i clàssics, ha obert aquest dissabte registrant ja en aquesta primera jornada del certamen una bona afluència de visitants i un important volum de vendes al Mercat d’Accessoris, el qual compta enguany amb 35 parades d’expositors procedents de Catalunya però també d’altres punts de l’Estat espanyol com Madrid, Castelló, Navarra o Lleó.

Mostra de la marca  Porsche en el marc de la Fira Expoclàssic de MollerussaL’acte oficial d’inauguració del Saló ha tingut lloc aquest matí i ha estat presidit pel director general del Circuit de Barcelona-Catalunya, Joan Fontserè, qui ha mostrat la seva sorpresa per la quantitat i la qualitat del material exposat. En l’atenció als mitjans de comunicació,

Fontserè ha opinat també que el fet de comptar amb expositors amb molts anys de participació al certamen però també de nous que venen d’altres punts de l’Estat, indica que el certamen és una molt bona fira de referència en aquest sector” i que “se l’augura un bon futur per davant

El director general del Circuit de Barcelona-Catalunya ha posat en valor l’estructura de teixit associatiu a Catalunya i ha afegit que aquesta afició és la que permet que tinguem avui un país amb aquesta força i potència al sector del motor i del motor clàssic com és demostra aquí a la fira.

Per la seva banda, el vicepresident de Fira de Mollerussa, Xavier Roure, ha fet esment a les xifres de vint-i-tresena edició del certamen i la Trobada de Motos Clàssiques –que tindrà lloc aquest diumenge– com a dades de referència i de fira consolidada on es mou moltíssima activitat econòmica. Sobre les converses amb els expositors durant el recorregut pel Recinte Firal de la comitiva d’autoritats, Roure ha dit que ha copsat la satisfacció d’aquests.

Roure ha disculpat l’absència del president de Fira de Mollerussa i alcalde de la ciutat, Marc Solsona, al ser de viatge a Alemanya per assistir a una reunió del grup parlamentari de JxCat amb Carles Puigdemont  

Expai de venda de recanvis en el marc de la Fira Expoclàssic de MollerussaD’altra banda, el director de l’ens firal, Poldo Segarra, ha valorat la bona climatologia de cara a rebre més visitants i ha destacat la importància que ja a primeres hores del matí s’haguessin registrat vendes, fet que –ha dit– afavoreix la participació d’expositors de punts de fora de Catalunya.

L’Expoclàssic estarà obert fins diumenge a migdia. Durant la jornada tindrà lloc Trobada de Motos Clàssiques, la qual espera aplegar una setantena de participants en una sortida que, com en anys anteriors, tindrà un recorregut pla d’uns 75 quilòmetres, enguany amb parada a Juneda. La concentració serà a 2/4 de 9 del matí amb la recollida de pitrals per continuar amb el tradicional esmorzar i posterior sortida a les 10 del matí.

A més del Mercat d’accessoris, any rere any el certamen ofereix al visitant diferents monogràfics amb vehicles històrics i clàssics. Enguany hi ha tres, dos de cotxes i un de motos, adreçats a les firmes Porsche, Renault i Norton.

Comentaris