El documental ‘Las cloacas de interior’ es projecta el cap de setmana al Pla d’Urgell

Cartell del documental Las cloacas de Interior
photo_camera Cartell del documental Las cloacas de Interior

El Pla d’Urgell s’afegeix a la campanya que impulsa Òmnium Cultural amb la projecció del documental produït per Mediapro Las cloacas de interior. Les projeccions tindran lloc demà a Bellvís, al Casal Cultural a les 10 del vespre; a les piscines municipals del Palau d’Anglesola a les 10 del vespre, al Casal de Miralcamp a 2/4 de 10 i a la Sala multifuncional de Bell-lloc a les 9 del vespre.

El divendres es projectarà a la Sala d’Ivars d’Urgell a les 9 del vespre, a la mateixa hora a la sala d’actes de la biblioteca de Torregrossa, el Teatre casal de Golmés, a la Penya Blaugra-na de Linyola i al centre Cultural de Mollerussa.

La iniciativa compta amb el suport d'entitats del territori com l'ANC del Pla d'Urgell, o l'Ateneu Golmesenc, entre altres, i està previst que es projecti a tota Catalunya, i també ho farà TV3 el dia 18 de juliol.

El documental va ser presentat el 28 de juny als cinemes Aribau de Barcelona per Jaume Roures i Jordi Évole i ha estat vetat per totes les televisions de difusió estatal i al Congrés dels Diputats pel PP, PSOE i Cs durant la comissió d’investigació de l’Operació Catalunya.

"Las cloacas de interior" és un documental sobre les investigacions dutes a terme per l’Estat, dirigides a personatges relacionats amb l’independentisme català.

Comentaris