Una dotzena d'entitats participaran en el matí solidari de Mollerussa per la Marató de TV3

La Plaça de l'Ajuntament acollirà durant tot el matí del pròxim dia 13 un seguit de propostes que s'iniciaran amb un esmorzar solidari organitzat per la colla dels 50 anys

Marató TV3 Mollerussa (51)
photo_camera Fotografia de la passada edició de Mollerussa per la Marató

Una dotzena d’associacions participaran en el programa d'activitats que es realitzaran a la Plaça de l’Ajuntament de Mollerussa el matí del pròxim diumenge 13 de desembre per recaptar fons per la Fundació Marató de TV3 que en aquesta edició destinarà l’import a la investigació de la diabetis i l’obesitat. 

Coordinat per l’Associació AMIC Mollerussa i Cultura, amb el suport de l’Ajuntament i sota el nom de Mollerussa per la Marató, les activitats començaran a les 10 amb l’esmorzar solidari organitzat, com ja és tradicional, per la colla que aquest any compleix els 50 anys, la Colla de 1965. Partides d’escacs, venda de llibres i joguines, tómbola solidària, balls tradicionals, l’actuació en directe dels cantants locals en Xavier Balsells i Diana Piquer i la flashmob, són algunes de les activitats programades.

Escacs, venda de llibres i joguines, balls tradicionals o l’actuació dels cantants locals Xavier Balsells i Diana Piquer i la 'flashmob', algunes de les propostes

Les associacions que han confirmat la seva participació en aquesta edició són: A2mic, Agrupació Sardanista, Colla dels 50, Associació de la Música, Creu Roja, Ampa El Carme, Ampa Pompeu, Colla dels 50 i més, Espai Esport, Gimnàs Estil, Club Escacs i Equip Pastoral La Salle.

El mateix diumenge dia 13 i a les 7 de la tarda al Centre Cultural, l’Associació de la Música ha organitzat el concert Ricard Vinyes i els seus amics amb la soprano Maria Josep Ribes acompanyada al piano per Xavier Menéndez.

Les activitats es tancaran amb un espectacle musical a càrrec de la Colla dels 50 el cap de setmana del 12 al 14 de febrer

Tancaran les activitats d’aquest any, la representació d’un espectacle musical a càrrec de la Colla dels 50 i més que tindrà lloc el cap de setmana del 12 al 14 de febrer al teatre l’Amistat.

Comentaris