Dues dècades incentivant la compra de cotxes en les fires de Mollerussa

El veí de Santa Margarida de Montbui, Jordi Morros va ser l'agraciat amb el premi de 6.000 euros que es va sortejar entre els compradors de vehicles en el saló de l'automòbil de la Fira de Sant Josep de Mollerussa 
Xavier Roure lliura el premi al comprador del cotxe a la Fira de Sant Josep ©Fira
photo_camera Xavier Roure lliura el premi al comprador del cotxe a la Fira de Sant Josep ©Fira

L’any 1998, Fira de Mollerussa va prendre la iniciativa de sortejar un milió de pessetes entre els compradors d’un automòbil en el marc del Saló de l’Automòbil de la Fira de Sant Josep, premi finançat conjuntament per l’ens firal i els expositors participants en el Saló. Aquesta iniciativa es va impulsar amb l’objectiu d’incentivar les vendes.

El director de Fira de Mollerussa, Xavier Roure, va presidir el lliurament del premi, actualment de 6.000 euros, al guanyador de la darrera edició del certamen, el veí de Santa Margarida de Montbui, Jordi Morros, qui va comprar un Renault model Captur a Autansa 3000 de Fondarella. L'acte de lliurament del premi va tenir lloc el passat dimarts en les instal·lacions del concessionari Renault al Pla d'Urgell on també i va ser present el representant de la firma, Josep Estudillo.

El Saló de l'Automobil de Fira de Sant Josep, ple a vessar en el matí del diumenge
El Saló de l'Automobil de Fira de Sant Josep, ple a vessar en el matí del diumenge

La bona acollida d’aquest premi, que es porta a terme edició rere edició des de fa més de dues dècades, va portar l’ens firal a copiar-la, aquell mateix any 1998, en els dos certàmens de vehicles d’ocasió que organitza de forma anual –Autotrac i Autotardor–, amb premis de mig milió a cadascuna.

En la seva darrera edició –al juny de l’any passat–, el Saló de l’Automòbil va celebrar el seu 40è aniversari després que no es pogués fer el 2020 per la Covid-19. En aquesta passada convocatòria de l’espai, que s’ubica al Recinte de les Piscines i que l’any 2023 arribarà a la seva 25a convocatòria, va assolir la venda de 172 cotxes per una suma de gairebé 5 milions d’euros.

Recordar que la Fira de Sant Josep i el Saló de l’Automòbil tornen enguany a la seva data habitual al mes de març i acolliran del 18 al 20 d’aquest mes de març la seva 149a i 41a edició, respectivament.

Comentaris