El Poal acull la primera jornada sobre la Protecció d'Animals Urbans de les terres de Ponent

Bàrbara Celada i Anna Carbonell en  la Jornada de protecció i dret animal al Poal Interior
photo_camera Bàrbara Celada i Anna Carbonell en la Jornada de protecció i dret animal al Poal Interior

Representants de diferents entitats i associacions del territori es van reunir el passat dissabte al Poal, amb motiu de la primera Jornada de protecció i dret animal que se celebra a Ponent, una iniciativa impulsada per Nova Eucària, entitat que treballa pels drets dels animals.

Bàrbara Celada i Anna CarbonellLa jornada, que va comptar amb la participació dels principals actors responsables de la gestió de colònies felines i de refugis d'animals urbans, més coneguts com a domèstics. Els assistents van participar en les ponències de la biòloga Bàrbara Celada i de l'assessora política Anna Carbonell, i en la taula rodona conduïda per Toni Teixidó.

Els organitzadors van destacar la bona acollida i la interactuació entre els participants, que van poder debatre les diverses realitats en l'entorn dels animals de companyia a les comarques lleidatanes

Aquesta jornada forma part de les propostes de la primera escola animalista i tallers que Nova Eucària anirà realitzant arreu de Catalunya amb l'objectiu de dotar d'eines al teixit associatiu que protegeix i defensa els drets dels animals.

Comentaris