El Poal ret homenatge a la gent grant del municipi

La Sala Casal va acollir el lliurament dels obsequis, i el parlament de les autoritats
photo_camera La Sala Casal va acollir el lliurament dels obsequis, i el parlament de les autoritats

El Poal va celebrar el passat cap de setmana la festa dedicada a la gent gran, una festa que el municipi commemora cada quatre anys. Entre els participants totes les persones de més de 75 anys que van ser els protagonistes de la festa, i que actualment en són més de 103 persones.

Festa de la Gent Gran al PoalEls participants es van reunir davant de l'Ajuntament per desplaçar-se més tard a l'església, on va tenir lloc la celebració eucarística, en la que hi van participar els joves del Poal que van interpretar diverses peses musicals, i la quitxalla va dur a terme unes ofrenes. La resta de l'acte es va traslladar a la Sala del Casal on es van lliurar diferents obsequis.

En el decurs de l'acte van intervenir el Doctor Josep M. Garcia, metge del poble, l'alcalde Rafel Panadès i una representació dels nens i nenes de l'escola El Roser van fer lectura de poesies. I per acabar un aperitiu per a tots els participants. Un dels moments més emocionants va ser la projecció d'un audiovisual que recollia les imatges de les edicions del 1981 al 2006.

L'acte va finalitzar a la tarda amb una exhibició de balls a càrrec de l'Escola de dansa de Montse Miret de Mollerussa i Balaguer.

Comentaris