Bell-lloc remodela el sistema de recollida selectiva per reduir el cost del servei

Nova distribució de contenidors a Bell-lloc
photo_camera Nova distribució de contenidors a Bell-lloc

L'Ajuntament de Bell-lloc ha remodelat el servei de recollida selectiva amb l'objectiu de reduir el cost del servei. Una iniciativa que ha comptat amb la col·laboració de l'àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, des d'on s'ha coordinat l'actuació. 

El consistori ha distribuït noves àrees d'aportació en les que es troben tots els contenidors de superfície, de les diferents fraccions, que fins ara s'havien col·locat separadament segons les necessitats, Així mateix, també s'han reduït el nombre de contenidors de rebuig.

Nova distribució de contenidors a Bell-lloc 1Segons l'alcalde de Bell-lloc, Carles Palau, amb aquesta mesura està previst incrementar el volum de reciclatge i al mateix temps reduir la quantitat de rebuig i impropis. Una solució que segons l'estudi dels tècnics de l'ens comarcal permetrà al consistori, recuperar al voltant de 14.000 euros, amb la qual cosa no caldrà incrementar la taxa del servei. 

Bell-lloc compagina les àrees de recollida soterrades amb les de superfície, a causa del creixement urbanístic, i en els darrers anys el servei havia sigut deficitari, motiu pel qual l'Ajuntament s'havia plantejat incrementar el preu del servei als veïns.

L'actuació s'ha complementat amb tallers i xerrades de sensibilització.  

Comentaris