Els alumnes dels instituts Terres de Ponent i La Serra visiten la Incubadora d'Empreses

La delegació d'estudiants dels instituts mollerussencs van participar en una taula rodona, que tenia com a objectiu de fomentar l'esperit emprenedor, amb la participació de dos empresaris que treballen en les instal·lacions.

L'alcalde Ramon Cónsola rep als estudiants dels estudiants dels instituts de Mollerussa.
photo_camera L'alcalde Ramon Cónsola rep als estudiants dels estudiants dels instituts de Mollerussa.

El passat dijous la Incubadora d'Empreses d’Innovació Agrometal.lúrgica de Bell-lloc (Ida) va rebre la visita dels alumnes de segon de batxillerat dels instituts Terres de Ponent i la Serra de Mollerussa. Una activitat que tenia com a objectiu donar a conèixer als estudiants les instal·lacions del CEI de Bell-lloc.

Els estudiants van ser rebuts per l'alcalde de Bell-lloc Ramon Cónsola, a qui va acompanyar el Director Tècnic de l'Ida Roger Bosch. Els visitants van conèixer els serveis que ofereix l'equipament, a tots aquells emprenedors que tinguin la voluntat de muntar una empresa, així com el cicle de cursos i tallers que s'hi organitzen, per tal de fomentar l'emprenedoria i l'autoocupació.

Com a cloenda de la visita l'Ida va organitzar una taula rodona en la qual van intervenir dos emprenedors que treballen en les instal·lacions, que van interactuar amb els estudiants, amb l'objectiu de fomentar l'esperit emprenedor entre els alumnes dels instituts.

La Incubadora proposa per aquest dijous 26 de febrer a dos quarts de 8 de la tarda, una xerrada gratuïta sobre el Networking i la gestió de contactes per emprenedors. Les inscripcions es poden formalitzar en el web www.ida.cat.

Comentaris