Els alumnes de l'escola Ignasi Paraire omplen de bons desitjos el Teatre L'Amistat

Els nens i nenes de l'escola Ignasi Paraire van transmetre amb cançons i poemes els Bons desitjos als familiars i públic que va assistir a la representació.

Una de les actuacions dels alumnes de l'escola Ignasi Peraire de Mollerussa.
photo_camera Una de les actuacions dels alumnes de l'escola Ignasi Peraire de Mollerussa.

Els nens i nenes de l'escola Ignasi Pereire de Mollerussa van dedicar el Festival de Nadal a transmetre, al nombrós públic que va assistir a l'acte, els seus millors desitjos per l'any en el qual entrem. En el marc del Teatre L'Amistat els estudiants del centre mollerussenc van començar projectant un seguit d'imatges de les conteses bèl·liques, de la violència i la situació mediambiental actual, a partir de les quals, es van anar representant cançons i poemes que expressaven els desitjosos de cadascun dels cursos del centre escolar.

Els desitjos es van representar amb caixes de cartró que a poc a poc es van transformar en un enorme arbre de Nadal, que amb el suport de noves imatges van voler ser un clam per demostrar que assolir un món millor és possible.

En el mateix acte, l'Ampa de l'escola va tornar a instal·lar la parada en la qual es venien articles i treballs manuals confeccionats per les famílies del centre. La recaptació de les vendes es destinen a la campanya de la Marató de TV3.

Comentaris