Els alumnes de l’Escola de Música acomiaden el curs amb un concert al Teatre L’Amistat

D'altra banda, dilluns comença el període de matriculacions, el curs de cambra i les estades musicals

concert escola de música interior
photo_camera Imatge del concert de l'Escola de Música celebrat dimarts al Teatre L'Amistat

Els alumnes de l’Escola Municipal de Mollerussa han acomiadat el curs aquest dimarts a la tarda amb un concert que ha omplert el Teatre L’Amistat. L’actuació va començar amb els grups corals més petits que van interpretar dues cançons sota la direcció de Conxa Boyero i un grup de guitarristes acompanyants.

El concert va seguir amb la interpretació de diferents cors de nivell inicial, amb direcció de Laura Tarradellas i Carles Prat com a pianista acompanyant. Pel que fa a nivell elemental, els cors de nivell 1 i 2 van interpretar 3 peces sota direcció de Montserrat Díez i amb l’alumne Pol Cuesta com a pianista acompanyant mentre que els de nivell 3 i 4 van cantar dues peces, dirigits per Josep Miquel Mindán i acompanyats de l’alumne Josep Miró a la tenora i el professor Carles Prat al piano. També van actuar el Cor Jove i el Cor de noies amb un grup de guitarristes acompanyant en el primer cas i amb Pol Requesens i Jordi Cubiró al piano, en el segon.  

Pel que fa a la part instrumental, la va obrir l’Aula Musical amb la direcció de Paco Alaminos i Jordi Mestre a la guitarra elèctrica i la van tancar el Conjunt instrumental i la Jove orquestra, sota la direcció de Josep Miquel Mindán.

D’altra banda, l’Escola Municipal de Música obre a partir de dilluns dia 27 de juny i fins al 6 de juliol el període de matriculació al centre tant pels alumnes que ja en formen part com per a les noves incorporacions. Pel que fa als primers, la matrícula es podrà formalitzar en línia, mentre que en el cas dels nous alumnes caldrà que ho facin presencialment el dia 6 de juliol.

També el mateix dilluns 27 començarà tant el 3r Curs de Música de Cambra, adreçat a infants i a joves de 6 a 16 anys, com les estades musicals per a infants de 3 a 5 anys.

Comentaris